CARTEA LA CEAS ANIVERSAR

Municipiul Suceava

Vineri 13 Decembrie 2019  - Vineri 13 Decembrie 2019
 
Locație: Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”

20191211 cca

Gala Premiilor Societății Scriitorilor Bucovineni,

la Biblioteca „I.G. Sbiera” din Suceava

 

Vineri, 13 decembrie a.c., ora 11.00, la Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” se va desfășura manifestarea „Cartea la ceas aniversar” - Gala Premiilor Societății Scriitorilor Bucovineni pentru carte publicată în anul 2018. Juriul a fost format din: Mircea A. Diaconu (președinte), Monahia Elena Simionovici, Isabel Vintilă, L.D. Clement și Alexandru Ovidiu Vintilă.

Organizatori sunt Societatea Scriitorilor Bucovineni în parteneriat cu Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” și Alexandria Librării, sub egida Consiliului Județean Suceava.

Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea posibilitatea să asiste la o serie de momente muzical-artistice în interpretarea unor elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Programul artistic este coordonat de directoarea adjunctă a instituției de învățământ suceveană, prof. Elena Istrate.

De asemenea, va fi lansat cel mai recent număr al revistei „Bucovina literară”, ultimul pe anul în curs.

Gala Premiilor S.S.B. va fi prezentată de Alexandru Ovidiu Vintilă, președintele S.S.B.

Organizatorii își doresc astfel să marcheze, printr-o manifestare emblematică pentru lumea scriitoricească din Bucovina, Anul Cărții în România.

Copyright © Consiliul Județean Suceava - Toate drepturile rezervate

Acest site respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679.